Hitachi produljeno jamstvo – 3 godine

HITACHI KOKI Co. LTD. TOKIO, proizvođač je vrhunskih električnih alata.  Proizvodi nastaju sukladno visokim standardima jednog od najvećih svjetskih korporacija Hitachi, koja je sinonim za kvalitetu i trajnost.

HITACHI daje jamstvo za sve proizvode, na besprijekoran rad uređaja u trajanju od 12 mjeseci od datuma kupnje.

Kupnjom HITACHI alata donijeli ste ispravnu odluku i zato Vam dajemo mogućnost da svoj alat koristite s još većom sigurnošću –  uz 3 godišnje jamstvo.

HITACHI – 3 GODIŠNJE JAMSTVO
Za sve električne i akumulatorske alate Hitachi kupljene od 01.09.2013. kod ovlaštenih distributera u Hrvatskoj, Hitachi nudi mogućnost produljenja jamstva na 36 mjeseci.

Uvjet za to je registracija alata na www.comet.hr u roku od 30 dana od datuma kupnje koji je naveden na računu. Prilikom registracije, pristajete na korištenje podataka za potrebe marketinga. Nakon registracije, potvrdu o produljenju registracije ćete dobiti na svoju e-mail adresu.

Obnova registracije dostupna je samo korisnicima s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Produljenje jamstva nije važeće za baterije i punjače baterija (jamstvo 6 mjeseci). U slučaju benzinskih motornih alata i kod udarnih čekića, uvjet za provođenje +2 godine dodatne garancije je da se alat preispita najmanje jednom godišnje!

*Upis podataka u sva polja je obavezan. Molimo posebnu pozornost obratite na točnost upisanih podataka.