Hitachi produljeno jamstvo – 3 godine

HITACHI KOKI Co. LTD. TOKIO, proizvođač je vrhunskih električnih alata.  Proizvodi nastaju sukladno visokim standardima jednog od najvećih svjetskih korporacija Hitachi, koja je sinonim za kvalitetu i trajnost.

HITACHI daje jamstvo za sve proizvode, na besprijekoran rad uređaja u trajanju od 12 mjeseci od datuma kupnje.

Kupnjom HITACHI alata donijeli ste ispravnu odluku i zato Vam dajemo mogućnost da svoj alat koristite s još većom sigurnošću –  uz 3 godišnje jamstvo.

HITACHI – 3 GODIŠNJE JAMSTVO
Za sve električne i akumulatorske alate Hitachi kupljene od 01.09.2013. kod ovlaštenih distributera u Hrvatskoj, Hitachi nudi mogućnost produljenja jamstva na 36 mjeseci.

Uvjet za to je registracija alata na www.comet.hr u roku od 30 dana od datuma kupnje koji je naveden na računu. Prilikom registracije, pristajete na korištenje podataka za potrebe marketinga. Nakon registracije, potvrdu o produljenju registracije ćete dobiti na svoju e-mail adresu.

Obnova registracije dostupna je samo korisnicima s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Produljenje jamstva nije važeće za baterije i punjače baterija (jamstvo 6 mjeseci). U slučaju benzinskih motornih alata i kod udarnih čekića, uvjet za provođenje +2 godine dodatne garancije je da se alat preispita najmanje jednom godišnje!

*Upis podataka u sva polja je obavezan. Molimo posebnu pozornost obratite na točnost upisanih podataka.

Privola za korištenje osobnih podataka odnosi se na sljedeća povezana društva: COMET d.o.o., PRO-ECO d.o.o. i DANERO d.o.o. budući da ista vode i koriste zajedničku bazu podataka o poslovnim partnerima.

Molimo zaokružite jednu od opcija:*

Suglasan sam da moje osobne podatke pohranite i koristite u svrhu ostvarenja kupoprodajnog odnosa i izdavanja jamstva i potvrđujem da sam pročitao Opće uvjete članstva i korištenju kartice te dodatne informacije u vezi s obradom osobnih podataka Pravila privatnosti.

Želim primati povremene komercijalne obavijesti o posebnim pogodnostima, akcijama, popustima i novostima.

Želim da se moji podaci ne koriste i da se trajno obrišu.

U slučaju zahtjeva za brisanjem, molimo obavezno popunite sve podatke kako bismo sa sigurnošću mogli provjeriti vaš identitet, prije nego ih trajno obrišemo.

Ukoliko se ne odlučite niti za jednu od opcija, vaši će se podaci automatski brisati iz baze podataka COMETA.

 

x

Comet.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice. S Vašim prihvaćanjem, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti