HITACHI POWER TOOLS

Hitachi_logo_LIGHT_HIRES

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo kako smo od rujna 2013. godine postali ekskluzivni uvoznik, te generalni zastupnik i servis Hitachi alata.

U asortimanu Cometa pronaći ćete električne i akumulatorske alate, te vrtni program.

 

HITACHI KOKI Co. Ltd.

Ustanovljen 1948. kao član grupacije Hitachi, danas je najveći proizvođač i distributer električnih ručnih alata u Japanu i jedan od najvećih na svijetu. Multinacionalna korporacija ima podružnice za proizvodnju i prodaju u Singapuru, Maleziji, Kini i Irskoj, a trenutno proizvodi više od 1.200 različitih električnih i benzinskih ručnih alata.

U proizvode Hitachi ugrađeno je znanje iz brojnih Hitachievih instituta i laboratorija. U mnogim područjima Hitachi zauzima svjetski vrh, a to vrijedi i za proizvodnju električnih ručnih alata. U Hitachiu se trude biti najbolji u postavljenim ciljevima: širenje palete proizvoda, veća produktivnost i izdržljivost proizvoda, smanjenje buke i vibracija, suvremen dizajn i ergonomičnost.

Svaki sastavni dio i konačni proizvod kontrolirani su u svakoj fazi proizvodnje. Svaki Hitachi električni alat dizajniran je i proizveden u skladu sa sigurnosnim normama za korištenje.

Detaljnu ponudu svih Hitachi alata i strojeva pogledajte na stranici Hitachi Power Tools Hrvatska.

 

 

 

 

 

 

x

Comet.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice. S Vašim prihvaćanjem, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti