Patite li od alergija? Na našem webshopu pronađite Bosch ProHygienic usisavače i ostvarite pravo na 100 dana testiranja!

Poštovani kupci i posjetitelji Comet webshopa,

predstavljamo vam posebnu liniju usisavača iz Boscha: ProHygienic.
Usisavači su namijenjeni osobama koje pate od alergija te za koje je od izuzetne važnosti da prostor u kojem borave bude redovito čišćen i prozračan.
Odlika ProHygienic usisavača je ta da ispušta zrak čišći od uobičajenog zraka u prostoriji. Kako biste se u to uvjerili sami, testirajte kupljeni Bosch usisavač! Naime, unutar 100 dana od dana kupnje imate pravo vratiti uređaj na prodajno mjesto i za njega dobiti povrat 100% plaćenog iznosa. Kao dokaz o datumu kupnje potrebno je prikazati originalni račun, stoga molimo da u slučaju kupnje ProHygienic usisavača sačuvate račun.


Promocija započinje 15.4.2021. te je važeća do 1.10.2021. godine i vrijedi za sve ProHygienic usisavače. Stoga požurite u našu kategoriju malih kućanskih aparata i pronađite svoj ProHygienic usisavač. 

U asortimanu ProHygienic usisavača nalaze se sljedeći usisavači, koje ćete na našem webshopu prepoznati pomoću oznake "100 dana testiranja" u sklopu slike proizvoda: