Iskoristi ponudu 5 + 1 i besplatnu dostavu diljem Hrvatske!

Istraži našu ponudu vina Kopjar.

Iskoristite ekskluzivnu ponudu Vinarije Kopjar  - na naručenih 5 butelja (0,75 L) bilo kojeg Kopjar vina častimo vas POKLON buteljom po našem izboru i BESPLATNOM dostavom na području cijele lijepe naše. 


Zato izbjegnite gužvu i stres te svoje butelje naručite iz topline vlastitog doma i na vrijeme   

O Vinariji Kopjar

Vinogradi i podrum Vinarije Kopjar nalaze se na granici Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. U vinogradima Kopjar grožđe se uzgaja na ekološki način, a iz tog se grožđa proizvodi linija vrhunskih, prepoznatljivih organskih vina na kojima se i u podrumarstvu primjenjuju minimalne količine enoloških sredstava dozvoljenih u ekološkoj proizvodnji. 

Od samih početaka vinarija je prepoznata na vinskoj sceni te osvaja regionalna i svjetska priznanja među kojima
ističu Decanter World Wine Awards, koja vina Kopjar osvajaju već nekoliko godina u nizu. Tako su godine 2020. osvojili najviše medalja u regiji Bregovite Hrvatske - srebro za Graševinu '19. i bronce za Rajnski Rizling '18., Sauvignon Blanc '19., Chardonnay '18., Muškat Žuti '19.

Biti prepoznat na svjetskoj razini rezultat je godina rada, investicija, učenja, puno uloženog truda i ljubavi, kaže Robert Kopjar, koji ujedno ističe kako ga svaka dobivena nagrada, bilo u Hrvatskoj, bilo u svijetu, ispunjava srećom i ponosom. Potvrda je to vrhunske kvalitete vina i dobrog smjera u kojem se vinarija kreće. 


Istražite našu ponudu vina Kopjar.