Do 15.6.2021. kupnjom bilo kojeg Gorenje proizvoda imate mogućnost osvojiti 1x2 ulaznice za finale Europskog nogometnog prvenstva koja će se održati 11.07.2021. na Wembley stadionu u Londonu!

Kao ponosni službeni partner Europskog prvenstva UEFA 2020, Gorenje podržava vašu strast i olakšava uživanje u jednom od najvećih svjetskih sportskih događaja od kuće. Pridružite se i osjetite povezanost na međunarodnoj platformi #simplyfans.

Kako ostvariti pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri?

  • Kupnjom bilo kojeg Gorenje proizvoda do 15.6.2021. možete osvojiti 1x2 ulaznice za finale Europskog prvenstva u nogometu koje će se održati 11.7.2021.
  • Pravo na sudjelovanje ima svaki kupac Gorenje uređaja, neovisno koje kategorije. Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u razdoblju od 15.5. do 15.6.2021.
  • Registrirajte svoj Gorenje uređaj na gorenje.hr
  • Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije do 15.06. uključujući i taj datum.
  • Nakon uspješne registracije, na e-mail adresu dolazi potvrda da ste se uspješno prijavili te da ste ostvarili pravo za sudjelovanje u nagradnoj igri.

NAPOMENA: Jedan račun može se prijaviti samo jednom. U slučaju višestrukih prijava istovjetnog računa, valjanom se smatra samo prijava koja je prva po redoslijedu prijave. Sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa za kupljenje Gorenje uređaje.