Gorenje je lansiralo nešto magično. Nešto što svakodnevne poslove čini jednostavnijim i ugodnijim. Upoznajte Advanced i Superior WaveActive linije perilica i sušilica rublja - najsofisticiranije linije Gorenje uređaja za pranje i sušenje rublja. Proces pranja rublja uz nove Gorenje proizvode postat će magičan, a svakodnevne zadatke ćete obavljati bez napora. Perilice i sušilice rublja su dostupne u dvije različite linije modela s modernim dizajnom i magičnim karakteristikama.
 

Svježi zrak može donijeti mnogo dobrobiti, poput jačanja imunološkog sustava, pomoći u oslobađanju od stresa, tjeskobe i mnogih drugih. No, nije samo koristan za zdravlje, već i za naše rublje. Budući da je najbolji način sušenja rublja u prirodi na svježem zraku, nove tehnologije koje oponašaju upravo to, a ujedno nam pojednostavljuju život su upravo ono što nam treba. Stoga iz Gorenja dolaze nove WaveActive sušilice s magičnom značajkom NatureDry koja čini rublje savršeno osušenim, donosi jednostavniju rutinu pranja rublja i ostavlja prostora za više slobodnog vremena, kao što je druženje s najdražima ili uživanje u omiljenim aktivnostima.

 

Potpuno nova inovativna AirDry funkcija održava vaš uređaj čistim i urednim


Nova funkcija suši vaš bubanj i odjeljak za prašak uklanjajući neugodne mirise. Ostavlja samo prekrasan miris svježine, bez obzira koliko puta perilicu uključili na centrifugu.

  • Čarolija se događa iza zatvorenih vrata perilice rublja, čime se štedi prostor i osigurava sigurnost vašoj obitelji.
  • Uključite ju na daljinu u svojoj aplikaciji ConnectLife.
  • Poželimo dobrodošlicu predivanom mirisu, opraštamo se od plijesni. Plijesan se stvara u vlažnom okruženju, zato je bitno osušiti stroj nakon upotrebe.

 

 

Upoznajte tehnologiju NatureDry koja suši vašu odjeću poput prirodnog povjetarca


Funkcija NatureDry oponaša sušenje odjeće na svježem zraku, na otvorenom. S dodatnim senzorom za temperaturu omogućuje nježno sušenje svih vrsta rublja. Čak i osjetljivi komadi, vunena i sportska odjeća.

  • 50 % manje skupljanja na nižim temperaturama.
  • Energetski i vremenski učinkovita funkcija, koja će nježno osušiti vaše najosjetljivije komade.
  • Uključeno u 5 različitih programa - Majice, Sport, Sensitive, Mix, Baby.

 

Uz Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja čarolija vam je uvijek na dohvat ruke. Čiste i pomažu da naša odjeća dulje ostane mekana i mirisna. Airdry omogućuje da vaša perilica i vaše rublje uvijek miriše na svježinu, a Naturedry posebno brine o vašim najosjetljivijim komadima. Učinkovito, ekonomično i održivo. Svoju novu Gorenje WaveActive perilicu i sušilicu rublja pronađi na našem web shopu: Istraži našu ponudu Gorenje perilica i sušilica