Olakšajte si život uz besplatnih 5 godina sigurnosti na odabrane LG hladnjake i perilice rublja. 

LG pored osiguranja inovativnih rješenja za poboljšanje svakodnevnog života vodi računa i o kvaliteti i izdržljivosti svojih proizvoda. Kako biste se i sami u to uvjerili, iskoristite ekskluzivnu ponudu LG produljenog jamstva te uživajte u 5 godina sigurnosti.  

Prilikom kupnje odabranih modela hladnjaka i perilica rublja LG u razdoblju od 1. studenog do 31. prosinca 2021., ostvarite pravo na 5 godina jamstva (2 godine jamstva + 3 godine produženog jamstva).

Promocija na našem Comet web shopu i u Comet maloprodajama vrijedi za uređaje u nastavku:

 

Kako ostvariti pravo na produljeno jamstvo?

Za ostvarenje prava na pet godina jamstva (2 godine osnovnog jamstva + 3 godine dodatnog jamstva), detalji o kupljenom uređaju moraju biti registrirani online, na službenim stranicama LG-a u roku od 60 dana od kupnje proizvoda. 

Kako bi mogli registrirati svoj uređaj i zatražiti produljeno jamstvo, prvo je potrebno napraviti korisnički račun na službenim stranicama LG-a i zatim učitati dokaz o kupnji (kopiju računa). Proces registracije možete započeti klikom na poveznicu u nastavku "Registrirajte svoj proizvod".

Napominjemo da produženo jamstvo na vašem korisničkom računu neće biti vidljivo odmah, jer se svaka prijava obrađuje individualno što može potrajati do 60 dana. Ovime će LG provjeriti jesu li sve pojedinosti iz prijave ispravne (te vas po potrebi kontaktirati kako bi potvrdili neke pojedinosti).

Nakon što LG obradi vašu prijavu za produženo jamstvo, e-poštom ćete primiti potvrdu o ostvarenih ekskluzivnih 5 godina sigurnosti (2 godine jamstva + 3 godine produženog jamstva).  Ukoliko obrada prijave uistinu potraje i do 60 dana, vaša standardna prava za dvije godine jamstva i dalje vrijede dok se podaci obrađuju. 


Koja su Vaša prava stečena produljenim jamstvom?

Tijekom 5 godina, počevši od originalnog datuma kupovine proizvoda, imate izričito jamstvo u punom opsegu za sve kvarove koji su rezultat tvorničke pogreške, što znači besplatan popravak, besplatne rezervne dijelove i besplatni popravak na licu mjesta, ako je isti potreban.

Nadalje, ovo uključuje eventualnu besplatnu zamjenu proizvoda, po potrebi. Ako je proizvod potrebno zamijeniti tijekom roka valjanosti „LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” (čak i više nego jedanput), imat ćete pravo na zakonske uvjete jamstva važeće u vrijeme zamjene ili na izrečene uvjete jamstva na temelju trenutačno važećih Uvjeta do isteka originalnog roka „LG 5 godina sigurnosti na odabrane hladnjake i perilice rublja, 2021 Zima” originalno kupljenog proizvoda, štogod bilo pogodnije za vas kao potrošača.

Osim uređaja s produljenim jamstvom, na Comet.hr možete pronaći i druge artikle proizvođača LG. Najnovije od njih provjerite na poveznici u nastavku. 

Pogledajte nove LG artikle u ponudi!