Zbog jednostavnosti kod naručivanja i veće koristi 3M proizvoda za kupce, trenutna linija 3M Cubitron II reznih i brusnih ploča izlazi iz asortimana te će po ukidanju u potpunosti biti zamijenjena 3M Cubitron Performance abrazivima. Što znači nova 3M™ Cubitron™ 3 linija proizvoda? Veći izbor, bolje performanse i optimiziranu održivost - bez promjene u cijenama.

Do 3X dulji radni vijek.

U skladu sa zahtjevima industrije za većom produktivnosti, sigurnosti radnika i održivosti poslovanja, 3M je razvio tehnologije proizvodnje reznih i brusnih ploča koje omogućuju da ploče režu još brže, a traju čak i dulje od postojećeg 3M™ Cubitron™ II asortimana. Zbog velikog napretka u učinkovitosti u usporedbi s postojećim Cubitron™ II abrazivima, razvijena je nova generacija proizvoda - pod nazivom 3M™ Cubitron™ 3 abrazivi.

Unaprijeđenje od 3M™ Cubitron™ II linije proizvoda. 

Nastala 2012. godine, Cubitron II prva je linija 3M brusnih i reznih ploča izrađenih tehnologijom precizno oblikovanog zrna. Sada izlazi iz asortimana i u potpunosti će biti zamijenjena Cubitron 3 linijom, koja predstavlja značajno podizanje standarda brzine rezanja i radnog vijeka ploča kod zahtjevnih brušenja i rezanja. Nova generacija keramičkog precizno oblikovanog zrna.
 


Što znači nova 3M™ Cubitron™ 3 linija proizvoda?

Veći izbor, bolje performanse i optimizirana održivost - bez promjene u cijenama. Zahvaljujući napretku 3M™ proizvodne tehnologije, razlika u cijeni i učinku između Cubitron II i Cubitron 3 linija proizvoda znači da nema potrebe za zadržavanjem postojećeg Cubitron II asortimana. Cijene Cubitron 3 proizvoda bit će slične postojećim 3M Cubitron II alternativama, uz prošireni asortiman s novim promjerima ploča i bolje performanse.

3M™ Cubitron™ 3 brusne ploče

Proširenje asortimana - Uvedene su specijalne linije proizvoda kod kojih su konstrukcija ploče i vrsta zrna optimizirani za primjene kao što su dubljenje i brušenje na rubovima. 

3M™ Cubitron™ 3 rezne ploče

Proširenje asortimana - nove debljine ploča - Ploče debljine 0.8mm dodane su u asortiman za veće brzine rada na tanjim predmetima. Također je uvedena i debljina 1.3mm kao kompromis između brzine ploča od 1.0mm i radnog vijeka ploča od 1.6mm. 

3M™ Cubitron™ 3  ploče za rezanje i brušenje

Novi, preformulirani sastav ploča za još bolju ravnotežu i glatkiji rad, uz zadržavanje najboljih performansi u klasi.

Proširenje asortimana - nove debljine ploča - Asortiman smo dopunili pločama debljine 3.2mm za primjene koje zahtjevaju uži profil. Manja debljina ploča ujedno omogućuje postizanje većih brzina rezanja!   

Za više informacija i naručivanje artikala koji su dostupni na upit, obratite se našem voditelju branda 3M, na adresu [email protected]