Stvorene da vam omoguće najbolji radni dan, a od sada ih pronađite i na Comet.hr web shopu.

Nove Husqvarna motorne pile od 90 kubika razvijene su da izdrže u najzahtjevnijim uvjetima, dizajnirane i prilagođene zahtjevnim profesionalcima i naprednim korisnicima. Dizajnirane su da odgovore na teške izazove s velikom izlaznom snagom motora, modernim dizajnom usmjerenim na korisnika, s  izvrsnom upravljivošću. Proizvedene su da izdrže i da budu istinski pouzdane.

 


HUSQVARNA 592 XP® - DIZAJNIRANA ZA BOLJE ISKUSTVO PILJENJA


Husqvarna 592 XP razvijena je za profesionalce i one korisnike koji zahtijevaju najbolje performanse u najzahtjevnijim uvjetima. Ovu motornu pilu ističe pouzdan rad i dobro uravnotežena upravljivost. Zahvaljujući AutoTune 3.0, ova motorna pila lako se pokreće i radi optimalno u svim uvjetima. Snažni X-Torq motor u kombinaciji s lancima X-Cut C85 / C83 pruža najbolji omjer snage i težine u usporedbi s bilo kojom drugom pilom sa sličnom zapremninom. Opremljena najnovijim i izuzetno izdržljivim vodilicama X-Tough ™ ili X-Tough ™ Light dostupnima u dužinama od 51 do 91 cm.

Snažnija - najbolja u klasi kapaciteta rezanja

Husqvarna 592 XP® pružit će vam najbolji kapacitet rezanja u klasi. Kapacitet rezanja rezultat je kombinacije izuzetno moćnog motora X-Torq® i oštrog lanca C85 ili C83 X-CUT, a rezultat korištenja ove izuzetno snažne pile učinit će vas boljim i bržim te pružiti poboljšano iskustvo piljenja. (U usporedbi s najbližim konkurentom u istoj klasi, STIHL MS 661 C-M)


Učinkovitija - najbolja u klasi snage spram težine

U usporedbi s konkurentskim modelima iste klase, Stihl MS 661 C-M i Stihl MS 661 MAGNUM, nova 592 XP® Husqvarna motorna pila nudi nenadmašnu kombinaciju male težine i velike izlazne snage, čineći vas učinkovitijim. Savršena ravnoteža pile rezultat je optimiziranog težišta i X-ToughTM Light vodilice koja će omogućit lakše manevriranje i učinkovitiji radni dan.


Pouzdanija - vitalna pouzdanost i jednostavno pokretanje

Husqvarna 592 XP® ima novu tehnologiju pokretanja koja motornu pilu čini pouzdanijom i omogućuje lakše startanje. Zahvaljujući AutoTune 3.0, postavke motora uvijek su optimizirane za maksimalne performanse u svim uvjetima bez obzira na izazove. Startanje je pojednostavljeno i potreban je samo jedan postupak pokretanja bez obzira na uvjete ili temperaturu motora, što dodatno poboljšava pouzdanost. Uz to je opremljena zračnim filterom za teške radne uvjete s gumenom brtvom i robusnom kartericom koja rukuje vodilicama do 36 ".
 

Husqvarna 585, Izvor: Husqvarna

 

HUSQVARNA 585 - TRADICIONALNA TEHNOLOGIJA ZAJEDNO S MODERNIM PERFORMANSAMA


Moćnija i praktičnija

 

Nova Husqvarna linija motornih pila od 90 kubika također uključuje novu Husqvarnu 585, izdržljiv radni stroj koji karakterizira izvrsna kombinacija tradicionalne tehnologije s iglenim rasplinjačem, dizajnom usmjerenom na korisnika i modernim performansama. Pila pruža izvrsni kapacitet rezanja - 17% veći od Husqvarne 390 XP® - kao i poboljšane razine vibracija i optimiziranu upravljivost za poboljšano iskustvo rezanja.

Izdržljivija - idealna za izazove u teškim uvjetima

Husqvarna 585 proizvedena je kako bi bila trajnija i pružala vrhunske rezultate dan za danom. Robusni dizajn s visokokvalitetnim komponentama, rasplinjač koji se lako prilagođava i sustav filtriranja zraka za velika opterećenja olakšat će odrađivanje najzahtjevnijih zadataka. Ovo je pila koja je razvijena za dugotrajan rad u svim uvjetima.

 


Izvor: Husqvarna Hrvatska