Do 15.travnja 2021. kupnjom Bosch ProAnimal usisavača na poklon dobivate poklon bon ZooCitya u iznosu od 200 kuna! 

Uživajte u maženju ljubimaca - riješite se njihovih dlakaDlaku kućnih ljubimaca teško je ukloniti. Učinkovito čišćenje turbo rotirajućom četkom za najbolje rezultate zahtijeva visoku razinu protoka zraka. AirTurbo sustav stvara snažan protok zraka omogućavajući učinkovito prenošenje snage motora usisavača na turbo rotirajuću četku što omogućava uređaju da usisava posebno snažno i temeljito. Posebno dizajnirana AirTurbo Plus rotirajuća četka savršena je za vlasnike kućnih ljubimaca jer pruža intenzivne performanse čišćenja životinjske dlake na svim vrstama podova. Unutarnji rotirajući valjak četke efikasnije sakuplja dlaku kućnih ljubimaca te tako dobivate puno brže rezultate čišćenja. Četka Mini AirTurbo učinkovito uklanja životinjsku dlaku, vlakna i prašinu s tapeciranog pokućstva i sa mjesta poput košare vašeg kućnog ljubimca.


Naša ponuda ProAnimal usisavača s vrećicom
Usisavači s vrećicama štede energiju te čiste temeljito i pouzdano na svim vrstama podova i na tapeciranom namještaju. Neovisno o tome želite li usisavač koji je osobito tih, dobar za usisavanje životinjskih dlaka, kompaktan i pokretan ili iznimno fleksibilan s velikim radnim promjerom, Bosch ima savršeni uređaj za svaki izazov.

Za sretne ljubimce: poklon kartica 200 kuna!

Kupnjom ZooProAnimal modela usisavača u periodu do 15.04.2021. godine na poklon dobivate ZOOCITY poklon karticu u iznosu 200 kuna!
1. Kupite modele iz promocije u periodu do 15.04.2021.
2. Registrirajte se na MyBosch portalu i ispunite podatke o kupljenom uređaju ili nazovite broj telefona 01/55 20 888 i ostavite svoje podatke za prijavu.
3. Ostavite recenziju za kupljen proizvod.
4. Prijavite se za poklon karticu, a Bosch je dostavla u najkraćem mogućem roku. Rok za prijavu je do 15.05.2021. u 23:59 h.