Do 31. prosinca 2022. kupnjom Bosch ProAnimal usisavača na poklon dobivate poklon bon ZooCitya u iznosu od 200 kuna! 

Uživajte u maženju ljubimaca - riješite se njihovih dlakaDlaku kućnih ljubimaca teško je ukloniti. Učinkovito čišćenje turbo rotirajućom četkom za najbolje rezultate zahtijeva visoku razinu protoka zraka. AirTurbo sustav stvara snažan protok zraka omogućavajući učinkovito prenošenje snage motora usisavača na turbo rotirajuću četku što omogućava uređaju da usisava posebno snažno i temeljito. Posebno dizajnirana AirTurbo Plus rotirajuća četka savršena je za vlasnike kućnih ljubimaca jer pruža intenzivne performanse čišćenja životinjske dlake na svim vrstama podova. Unutarnji rotirajući valjak četke efikasnije sakuplja dlaku kućnih ljubimaca te tako dobivate puno brže rezultate čišćenja. Četka Mini AirTurbo učinkovito uklanja životinjsku dlaku, vlakna i prašinu s tapeciranog pokućstva i sa mjesta poput košare vašeg kućnog ljubimca.


Naša ponuda ProAnimal usisavača
Usisavači s vrećicama štede energiju te čiste temeljito i pouzdano na svim vrstama podova i na tapeciranom namještaju. Neovisno o tome želite li usisavač koji je osobito tih, dobar za usisavanje životinjskih dlaka, kompaktan i pokretan ili iznimno fleksibilan s velikim radnim promjerom, Bosch ima savršeni uređaj za svaki izazov.

Za sretne ljubimce: poklon kartica 200 kuna!

Kupnjom ZooProAnimal modela usisavača u periodu od 1.1.2022. do 31.12.2022. godine na poklon dobivate ZOOCITY karticu u iznosu 200 kuna!
1. Kupite modele iz promocije u periodu do 31.12.2022.
2. Napravite profil na MyBosch portalu. Ako ga već imate, možete odmah na drugi korak. 
3. Na MyBosch portalu registrirajte svoj novi usisavač. Treba vam račun i broj uređaja - lako ga je pronaći na usisavaču. 
4. Prijavite se za poklon karticu, koju Vam Bosch dostavlja u najkraćem mogućem roku. Treba vam samo račun. 
5. Ostavite recenziju na usisavač na Bosch portalu.