Inovativna tehnologija japanskog proizvođača HiKOKI Power Tools omogućava da jedna baterija koristi dva napona - 36V i 18V.

36V Li-Ion baterije su, zahvaljujući inteligentim tehnološkim rješenjima, kompatibilne s 18V HIKOKI i HITACHI alatima - baterija sama prepoznaje koristi li se na 18V ili 36V alatu i automatski prilagođava napon.

Više snage uz iste dimenzije i težinu

36V Multi Volt baterija daje izlaznu snagu od 1.080W, a istovremeno ima iste dimenzije i težinu kao 18V baterija s kapacitetom od 5Ah. Upravo zbog toga Multi-Volt baterija se može koristiti s velikim brojem 18V alata.


Dug životni vijek baterije zahvaljujući inteligentnom  sustavu hlađenja

Fleksibilnost Multi Volt baterije posebno dolazi do izražaja kod high-end alata, poput npr. kružne pile C3606DA. 36V alat s Multi Volt baterijom treba naime upola manju jakost struje da bi dosegnuo istu snagu kao 18V alat. Zahvaljujući nižoj potrebnoj jakosti struje i integriranom sustavu hlađenja, Multi Volt baterija se značajno sporije zagrijava što ima pozitivan učinak na autonomiju baterije i njen životni vijek >>  baterija može dati punu snagu u dužem vremenskom periodu. Sve to omogućava profesionalcima da s C3606DA izvode radove na najtvrđim materijala uz dovoljnu autonomiju i izrazito dobre performanse. 36V bušilica-odvijač DS36DA također koristi sve prednosti Multi Volt baterije i snage koju ona može isporučiti. U usporedbi s 18V verzijom tog alata, brzina zavrtanja vijaka je 20% veća. Uz sve prednosti Multi Volt baterije, učinak ovih alata poboljšan je ugradnjom visoko efektivnog BRUSHLESS motora.

Do pune napunjenosti za samo 32 minute

Koristeći brzi punjač  UC18YSL3,  Multi Volt baterija je u potpunosti napunjena za samo 32 minute. Svi HiKOKI punjači za klizne Li-Ion baterije kompatibilni su za punjenje Multi Volt baterija. 
Jedna od prednosti Multi Volt baterija je dug životni vijek: uz pravilno korištenje i skladištenje mogući broj ciklusa punjenja je do čak 1500. Kako bi se osiguralo da u svakom trenutku korisnik ima uvid s koliko snage raspolaže, na Multi Volt bateriju je ugrađen indikator napunjenosti.

Našu aktualnu akciju Hikoki i Hitachi alata pogledajte ovdje