Ako ste među onima kojima je uz hlađenje i nisku razinu buke kod klimatizacijskih uređaja važna i estetika, postoje opcije koje će zadovoljiti vaše prohtjeve, a pritom neće isprazniti bankovni račun. 

Interijer uređujemo po svom ukusu kako bi se doma osjećali ugodno, često čistimo i prilagođavamo se godišnjim dobima. Svaki novi komad namještaja ili uređaja, osim životnim potrebama, prilagođavamo vlastitom stilu i onome što već imamo u svom domu. Ljeto je tako većini bez klima-uređaja nezamislivo, a sada je idealno vrijeme za kupnju uređaja uz koji će prostor biti još ugodniji.

Kako bi se klima-uređaj skladno uklopio u svaki dom, proizvođači sve više razmišljaju i o dizajnu samih uređaja. Postoje serije klima koje su stilski prilagođene oblikom, ali faktor koji u izgledu ima ključnu ulogu je boja, ali sve više ključnu ulogu ima boja samih uređaja. Već neko vrijeme na tržištu se mogu pronaći klima-uređaji u bojama koji svojim izgledom neće pokvariti dizajn prostora. Takve su klime često prilagođene dubljem džepu pa se uglavnom zadovoljimo klasičnom bijelom, ali sada takve dizajnerske klime postaju dostupne svima.

Klima-uređaje u upečatljivoj crvenoj, luksuznoj zlatnoj, elegantnoj srebrnoj, klasičnoj bijeloj i zrcalno sivoj po prihvatljivim cijenama u svojoj ponudi nudi Vivax, a radi se o liniji R+ Design. Za razliku od njena prethodnika, linije R Design, R+ Design je poboljšana generacija klima uređaja koja ima energetsku učinkovitost A+++ pri hlađenju i A++ pri grijanju.

Osim lijepog dizajna, Vivax klime odlikuje energetska učinkovitost i niska razina buke. Unutarnja jedinica ima bio filter i ionizator koji učinkovito zaustavljaju velike čestice poput dlake kućnih ljubimaca, prašine i drugih čestica u zraku što je odlična vijest za osobe sklone alergijama.

Uređajem možete upravljati i pomoću Wi-Fi aplikacije u svakom trenutku. Osim paljenja i gašenja, preko mobilne aplikacije možete postaviti timer, saznati u kojem modu uređaj radi ili dijagnosticirati potencijalni kvar.

Pogledajte ponudu na našoj web stranici i pronađite onu koja se najbolje uklapa u vaš prostor i uživajte u laganom povjetarcu cijelo ljeto. Više saznajte na VIVAX.com