Poštovani kupci,

zbog izlaska iz asortimana u tijeku je rasprodaja raznih vrsta višenamjenskih i radioničkih turpija Corona, povodom koje možete ostvariti čak 30% popusta na kupovinu tih proizvoda. Turpije za metale i ostale čvršće materijale samo su neki od proizvoda u ponudi, dok po povoljnijoj cijeni možete pronaći i turpije za mekše materijale, tzv. rašpe.

Cijeli asortiman ovog nezaobilaznog ručnog alata iz rasprodaje provjerite na linku, a iz ponude izdvajamo sljedeće proizvode:

 

  • Višenamjenske kvadratne turpije s drškom - za brzo oblikovanje, poravnanje ili uklanjanje čelika

  • Okrugle turpije s drškom - za punjenje i oblikovanje rupa i ostalih konkavnih površina

  • Set višenamjenskih Corona turpija od pet dijelova – za oblikovanje, poravnanje ili uklanjanje čelika, oštrenje pila sa zubima, punjenje i oblikovanje rupa i slično

  • Set rašpi Corona za razne poslove s mekšim materijalima od tri dijela

 

Neovisno o tome trebate li zamjensku rašpu, novu turpiju s drškom ili cijeli set alata, iskoristite ovu ponudu do isteka zaliha te se opremite u našem Comet.hr webshopu po povoljnim cijenama.

Također, pozivamo Vas da provjerite nove artikle u našoj ponudi – turpije i rašpe brenda King, o kojima više možete doznati na stranici brenda King te ujedno i provjeriti ostale proizvode iz asortimana.

 

Pogledajte Corona turpije iz rasprodaje ili ponudu novih turpija branda King!