Puno toga se može dogoditi za 5 godina, zato vam Samsung daje 5 godina jamstva na odabrani asortiman.

Od 1. 9. do 31.12.2021. uz 2 godine redovnog tvorničkog jamstva ostvarite pravo na dodatne 3 godine jamstva na odabrane Samsung uređaje. Pogodnost vrijedi isključivo za nove Samsung uređaje kupljene u razdoblju navedenom razdoblju, pri čemu se novim uređajima smatraju i nekorišteni izložbeni uređaji te uređaji na rasprodaji.
 

Proizvodi iz naše ponude na koje se odnosi promocija jesu sljedeći:

 

Za ostvarenje prava na pet godina jamstva (2 godine osnovnog jamstva + 3 godine dodatnog jamstva), detalji o kupljenom uređaju moraju biti registrirani online na internet adresi: www.samsung5godinajamstva.hr u roku od 30 dana od kupnje.

Prilikom registracije uređaja na stranicama Samsunga, za ostvarenje prava na pet godina jamstva potrebno je unijeti i recenziju kupljenog uređaja u za to predviđeno polje. Recenziranje kupljenog uređaja obavezan je korak te bez njega nećete moći ostvariti pravo na produženo jamstvo.

Nakon uspješne registracije, na e-mail adresu dobit ćete potvrdni jamstveni list s ukupno 2 godine redovne tvorničke garancije i dodatne 3 godine garancije sa serijskim brojem registriranog uređaja.
 

Jamstveni list i račun potrebno je čuvati do isteka produženog jamstva.