Upoznajte Unior Euro17 višenamjenski alat za bicikle – najbolji multi alat u 2021. godini po izboru BikeRumor portala!

Zbog poprilično jednostavne mehanike bicikla, većinu lakših kvarova najjednostavnije je i najbrže otkloniti odmah po pojavi. Najčešći problemi koji se javljaju jesu probušena zračnica, popuštanje nekog vijka, puknut lanac... Da bi na ovakve manje probleme mogli djelovati brzo i efikasno, poželjno je u svakom trenutku kraj sebe imati osnovni biciklistički alat u kojem su sadržani imbus ključevi, ravni i križni odvijač te alati za vađenje guma i popravak lanca.

Iako se naoko čini kako je riječ o većem broju biciklističkih alata koji će vam zauzimati mnogo mjesta u opremi za vrijeme vožnje, danas se sve navedeno može pronaći u praktičnom obliku – višenamjenskim biciklističkim alatima. Višenamjenske alate za bicikle odlikuje veliki broj funkcija uz malu masu alata, stoga čine optimalno rješenje za svakog biciklista, a često i pravog spasitelja vožnje.

Od jednostavnog zatezanja vijaka i promjene visine sjedala pa sve do manje zahtjevnih popravaka, višenamjenski bike alat je vaš najbolji prijatelj i važan suputnik u svakoj vožnji, a prilikom odabira istog na raspolaganju vam je širok izbor alata u svim cjenovnim rangovima. Najbolje opcije obično se nalaze između krajnosti, pružajući optimalan omjer cijene, težine i funkcionalnosti alata. Jedna od opcija, i to ona najbolja prema izboru vodećeg biciklističkog portala Bike Rumor je Unior Euro17 višenamjenski multi alat.
 

Euro 17 višenamjenski alat za popravak bicikla

EURO17 višenamjenski biciklistički alat, osmišljen je i proizveden u Sloveniji od materijala vrhunske kvalitete. Nastavci alata su kromirani, a vrhovi nastavaka brunirani kako bi se postigla maksimalna izdržljivost i postojanost. Krom-vanadij 4, molibden-vanadij 52, krom-silicij-vanadij 5 samo su neki od vrhunskih materijala izrade Unior Euro17 multi-toola. Alat sadrži čak 17 nastavaka, a odlikuje ga kvalitetna izrada koja osigurava dugotrajnost. Ergonomski dizajn omogućava dobar prihvat te dodatno olakšava popravke. Redovna cijena alata jest 228,00 kn, dok ga u sklopu aktualne akcije Unior biciklističkog alata možete nabaviti sniženog za 15%. Požurite jer akcija traje do 15.8.2021. godine. 

Alat sadrži: imbus ključeve dimenzija 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 i 8 mm, Torx ključeve T10 i T25, 1,0x5,0 ravni odvijač, mali Phillips odvijač PH1, alat za lanac (skidač lanca), alate za ventile Schrader & Presta, ključeve za žice kotača 3.3, 3.45 i DT
Broj značajki: 17
Težina: 184 grama
Cijena: 193,80 kn* (redovna 228,00 kn)

 

Izvor: BikeRumor, „Best Bike Multitools of 2021 – The Right Mini-Tool is a Bike Shop in Your Pocket“, 2021.