Uskrsna potraga za pisanicama

Ove je godine uskrsni zeko bio nestašan pa je svoje najvrijednije pisanice sakrio među mnoštvom proizvoda na Comet web shopu. Kreni u potragu i budi baš ti taj koji će pronaći najvrijednije pisanice i ostvariti 10% popusta na sve nesnižene proizvode.

 

Kako do popusta?

Na deset proizvoda na našem web shopu nalazi se slika pisanica u kojima je sadržan kod za popust koji možeš upisati pri završetku narudžbe i tako ostvariti -10% na sve nesnižene proizvode.

 

Što tražiti?

Odgovor je jednostavan, tražiš sliku pisanica koje su „ukrašene“ slovima i odaju ti šifru koda za popust. Ali kako potraga na uskršnje jutro nebi bila tlaka, reći ćemo ti da su pisanice sakrivene na samim slikama proizvoda i da je ukupno deset takvih slika na Comet web shopu. Tvoj je zadatak pronaći barem jednu od njih jer svaka slika pisanica omogućava kupnju s popustom.
 

Tvoj smo prijatelj u svakom poslu, pa tako i u potrazi za pisanicama.
Zato ti dajemo i primjer pisanice sakrivene na našem web shopu:

 

Do kada mogu iskoristiti svoj kupon i pod kojim uvjetima?

Svi kuponi/kodovi iz uskrsne promocije važeći su do srijede, 20.4.2022. godine. Kuponi se ne mogu kombinirati te je pri kupnji moguće iskoristiti samo jedan kupon. Neka tvoj uskrsni lov na pisanice započne, jer ti je za pronalazak pisanica i korištenje kupona preostalo još samo: