Iskoristi ponudu 5 + 1 i besplatnu dostavu diljem Hrvatske!

Istraži našu ponudu vina Kopjar.

Iskoristite ekskluzivnu ponudu Vinarije Kopjar do 15.4.2021. - na naručenih 5 butelja (0,75 L) bilo kojeg Kopjar vina častimo vas POKLON buteljom vina Muškat ili Rose i BESPLATNOM dostavom na području cijele lijepe naše. 


Zato izbjegnite gužvu i stres te svoje butelje naručite iz topline vlastitog doma i na vrijeme   

O Vinariji Kopjar

Vinogradi i podrum Vinarije Kopjar nalaze se na granici Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. U vinogradima Kopjar grožđe se uzgaja na ekološki način, a iz tog se grožđa proizvodi linija vrhunskih, prepoznatljivih organskih vina na kojima se i u podrumarstvu primjenjuju minimalne količine enoloških sredstava dozvoljenih u ekološkoj proizvodnji. 

Vinarija Kopjar osvojila je dva zlatna odličja na najvećem međunarodnom ocjenjivanju sauvignona  „Concours Mondial du Sauvignon, za svoj Sauvignon blanc '19 i  Sauvignon blanc '20.  Time je uspješno nastavljen uspon na svjetskoj sceni sauvignona, od prošle godine, kada je Robert Kopjar za svoj vrhunski Sauvignon blanc  osvojio srebro kao jedino hrvatsko odličje na tom prestižnom sortnom ocjenjivanju. Od samih početaka vinarija je prepoznata na vinskoj sceni te osvaja regionalna i svjetska priznanja među kojima ističu Decanter World Wine Awards, koja vina Kopjar osvajaju već nekoliko godina u nizu. Tako su godine 2020. osvojili najviše medalja u regiji Bregovite Hrvatske - srebro za Graševinu '19. i bronce za Rajnski Rizling '18., Sauvignon Blanc '19., Chardonnay '18., Muškat Žuti '19.

Biti prepoznat na svjetskoj razini rezultat je godina rada, investicija, učenja, puno uloženog truda i ljubavi, kaže Robert Kopjar, koji ujedno ističe kako ga svaka dobivena nagrada, bilo u Hrvatskoj, bilo u svijetu, ispunjava srećom i ponosom. Potvrda je to vrhunske kvalitete vina i dobrog smjera u kojem se vinarija kreće. 

Istražite našu ponudu vina Kopjar.