3M™ Aura™ respiratori - odaberi maksimalnu udobnost, prilagodljivost i zaštitu i zaboravi na zamagljena stakla naočala!


Predstavljamo vam sklopive jednokratne maske 3M™ Aura™ s i bez filtera, koje štite od prašine i maglice u okruženju koje zahtjeva zaštitu FFP2. Značajke maski uključuju tehnologiju filtra za lakše disanje, reljefastu gornju ploču kako bi se smanjilo zamagljivanje naočala, oblikovani rub za  poboljšanu kompatibilnost s naočalama i traku za bradu za jednostavnije prilagođavanje.

Obje verzije maski dostupne su za brzu isporuku na Comet.hr web shopu:


Prednosti 3M™ Aura™ respiratora:

 • Jasna vidljivost bez zamagljivanja naočala
  Respiratori 3M™ Aura™ dizajnirani su za optimalnu kontrolu zraka, tako da sprječavaju pojavu jednog od najčešćih problema kod upotrebe respiratora: zamagljivanje naočala. Zahvaljujući reljefastoj gornjoj ploči, jasna vidljivost je uvijek osigurana.  

  Lakoća disanja - Aura maska s filterom kombinira prednosti 3M filtarskog materijala protiv polariziranih čestica s naprednom tehnologijom filtra otpornim na plitko disanje. Stoga maska s filterom pruža učinkovite performanse filtra istodobno smanjujući otpor pri disanju. Rezultat je poboljšana jednostavnost i udobnost tijekom disanja. 

  3M™ Cool Flow™ ventil respiratora 9322 učinkovito uklanja nakupljanje topline, pruža hladnije i udobnije nošenje te uklanja izdahnuti zrak i smanjuje rizik od zamagljivanja naočala.
   
 • Praktičnost u korištenju i prenošenju
  Svaki respirator dolazi u zasebnom higijenskom pakiranju, što štiti respirator od kontaminacije prije uporabe. Inovativna traka za bradu olakšava postavljanje respiratora i čini respirator lako prilagodljivim i udobnim za nošenje. Aura respiratori su preklopivi, što ih čini jednostavnim za prenošenje i pohranu kada se ne upotrebljavaju.
   
 • Dizajn za maksimalnu prilagodljivost i udobnost
  Posebna pažnja pri izradi Aura respiratora dana je oblikovanju ploče za nos, čiji je dizajn zakrivljen i niskoprofilan. Ovako oblikovana ploča za nos dobro odgovara linijama nosa i očiju, pomaže osigurati dobro vidno polje i poboljšava kompatibilnost respiratora s naočalama.

  3M™ Aura™ respiratori udobni su za lice i glavu. Prilagođavaju se pokretima lica te su otporni na ispadanje, što ih čini idealnim za rad, čak i u iznimno vrućim ili vlažnim sredinama u kojima ostaju čvrsto na mjestu, pritom pružajući dobro, udobno brtvljenje. Veliki mekani pjenasti materijal na dijelu za nos i glatka unutarnja mrežasta tkanina pomažu u stvaranju udobnog okruženja za lice.

 


Izvor: 3M™ (East) AG Podružnica Republika Hrvatska