Eco Service talijanska je tvrtka s dugom tradicijom proizvodnje i distribucije proizvoda iz linija boja, lijepila, deterdženta, maziva te auto kozmetike. Zahvaljujući odjelu istraživanja i razvoja, Eco Service kontinuirano radi na unaprjeđenju postojećih i razvoju novih proizvoda. Stoga je jedan od noviteta u asortimanu EcoClimat sprej za čišćenje klima uređaja, dostupan na našem webshopu.

Riječ je o Eco Service spreju za čišćenje kućnih, automobilskih i industrijskih klima uređaja na bazi vode, potpuno bez štetnih tvari. Posebno gusta, pjenasta formula spreja brzo uklanja plijesan i neugodne mirise te sprječava njihovo ponovno stvaranje. Sprej je jednostavan za korištenje te nakon primjene ostavlja ugodan miris i osvježava prostor. 

 

Kako primijeniti Eco Climat sprej saznajte u nastavku:

  • Kako biste očistili klimu u svom automobilu, potrebno ju je ugasiti te joj približiti mlaznicu što je bliže moguće. Zatim je potrebno raspršiti Eco Climat u otvore između krilaca, a kao mjeru za količinu spreja koju je potrebno uštrcati u klimu pri procesu čišćenja uzmite činjenicu da je jedna limenka EcoClimata dostatna za čišćenje klima uređaja na najmanje 10 automobila. Pričekajte 10-20 min prije ponovnog uključenja klime i pustite Eco Climat da obavi posao čišćenja. Gusta i mirisna pjena koja se oslobađa uklonit će nečistoće, plijesan i neugodne mirise te osvježiti prostor.
  • U slučaju da čistite klima uređaj u stanu, proizvod nanesite direktno na filter klima uređaja, dok je ostatak postupka isti kao i kod čišćenja klima uređaja u automobilima.

Osim za čišćenje klime automobila Eco Service sprejom, proljeće je pravo vrijeme da svom metalnom ljubimcu podarite novi izgled, a uz Eco Service proizvode iz asortimana auto kozmetike Vaš će auto zablistati izvana i iznutra. Na našem web shopu u Eco Service asortimanu možete pronaći i sljedeće:

  • sredstva za poliranje kontrolne ploče
  • sprejeve za popravak guma
  • auto šampone
  • osvježivače zraka
  • čistače motora i kočnica
  • odstranjivače mrlja sa sjedala automobila i još mnogo toga.  

Iskoristite prednosti Comet.hr web shopa te kupujte online, sigurno i brzo uz besplatnu isporuku na kućnu adresu za narudžbe iznad 300 kn.