Hikoki produljeno jamstvo – 3 godine

HIKOKI POWER TOOLS, proizvođač je vrhunskih električnih alata.  Proizvodi nastaju sukladno visokim standardima jednog od najvećih svjetskih korporacija Hikoki, koja je sinonim za kvalitetu i trajnost.

HIKOKI daje jamstvo za sve proizvode, na besprijekoran rad uređaja u trajanju od 12 mjeseci od datuma kupnje.

Kupnjom HIKOKI alata donijeli ste ispravnu odluku i zato Vam dajemo mogućnost da svoj alat koristite s još većom sigurnošću –  uz 3 godišnje jamstvo.

HIKOKI – 3 GODIŠNJE JAMSTVO
Za sve električne i akumulatorske alate Hikoki kupljene od 01.09.2013. kod ovlaštenih distributera u Hrvatskoj, Hikoki nudi mogućnost produljenja jamstva na 36 mjeseci.

Uvjet za to je registracija alata na www.comet.hr u roku od 30 dana od datuma kupnje koji je naveden na računu. Prilikom registracije, pristajete na korištenje podataka za potrebe marketinga. Nakon registracije, potvrdu o produljenju registracije ćete dobiti na svoju e-mail adresu.

Obnova registracije dostupna je samo korisnicima s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Produljenje jamstva nije važeće za baterije i punjače baterija (jamstvo 6 mjeseci). U slučaju benzinskih motornih alata i kod udarnih čekića, uvjet za provođenje +2 godine dodatne garancije je da se alat preispita najmanje jednom godišnje!

*Upis podataka u sva polja je obavezan. Molimo posebnu pozornost obratite na točnost upisanih podataka.

Privola za korištenje osobnih podataka odnosi se na sljedeća povezana društva: COMET d.o.o., PRO-ECO d.o.o. i DANERO d.o.o. budući da ista vode i koriste zajedničku bazu podataka o poslovnim partnerima.

Molimo označite jednu od opcija:*

Suglasan sam da moje osobne podatke pohranite i koristite u svrhu ostvarenja kupoprodajnog odnosa i izdavanja jamstva i potvrđujem da sam pročitao informacije u vezi s obradom osobnih podataka Pravila privatnosti.

Želim primati povremene komercijalne obavijesti o posebnim pogodnostima, akcijama, popustima i novostima.

 

x

Comet.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice. S Vašim prihvaćanjem, pristajete na upotrebu kolačića u skladu s našom Politikom privatnosti