Početna Izvrsnost u pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga

O nama

Comet d.o.o. je hrvatska tvrtka koja uspješno posluje od 1993. godine.

Tijekom godina rada postali smo jedan od vodećih hrvatskih distributera ručnih, električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, a izgradnjom vlastite prodajne mreže naša je ponuda trgovcima i krajnjim kupcima dostupna na području cijele Hrvatske.

Naša je osnovna djelatnost veletrgovina alata, no Comet nije samo veleprodajna tvrtka – naši maloprodajni centri nalaze se u sjeverozapadnom djelu Hrvatske, dok je www.comet.hr sa širokom ponudom ručnih, električni i vrtnih strojeva i alata lansiran 2012.godine što ga čini jednim od prvih hrvatskih specijaliziranih  webshopova.

 

Comet d.o.o.

Varaždinska 40c,
42220 Novi Marof, Hrvatska

Radno vrijeme ureda:
Ponedjeljak - Petak: 7:30-15:30

OIB: 48249084626
MB: 03585646
MBS: 070012401
IBAN: HR55 236 0000 1101 746 235
SWIFT CODE: ZABAHR2X

Uprava: Robert Kopjar, direktor; Marina Kopjar Žanetić, član

Temeljni kapital: 
38.757.200,00 kn (5.143.964,43€) uplaćen u cijelosti
Comet društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, proizvodnju i usluge upisano pri 
Trgovačkom sudu Varaždin.

 

Novi webshop

Novi Comet.hr kreiran je prema najsuvremenijim standardima kako bi vama, našim kupcima osigurali što ugodnije iskustvo online kupnje. Široka ponuda obuhvaća preko 16.000 proizvoda iz kategorija profesionalnih alata, strojeva i pribora, vrtnih alata i poljoprivredne mehanizacije, kućanskih aparata, računala, proizvoda za slobodno vrijeme.

Cilj nam je osigurati pouzdanu, ugodnu, jednostavnu i zabavnu online kupnju koju slijedi  brza isporuka proizvoda na kućni prag.

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet, stoga se nadamo da će iskustvo kupnje na Comet.hr ispuniti sva Vaša očekivanja.

Misija i vizija Cometa

Praćenje potreba tržišta, neprestano širenje ponude proizvoda koje distribuiramo, transparentnost i fleksibilnost poslovanja naša su svakodnevica.
Standardi izvrsnosti, društveno odgovorno poslovanje, te kontinuirano usavršavanje zaposlenika, naše su temeljne vrijednosti i osnova našeg razvoja.
Ulažemo i gradimo dugoročne partnerske odnose, bazirane na povjerenju i poslovnosti, uvijek se vodeći načelom zadovoljstva naših kupaca.
Naša je misija pružiti najvišu razinu usluge, najširi izbor kvalitetnih proizvoda i najpovoljnije cijene.

Ključni elementi naše misije su:

  • visoka kvaliteta proizvoda i usluge
  • širok izbor proizvoda
  • konkurentne cijene

Naša je vizija svojom ponudom biti dio svakog kućanstava u Hrvatskoj.

Comet, Vaš prijatelj u poslu

Certifikati

Kvaliteta poslovanja s ciljem pružanja visoke kvalitete usluga potvrđena je 2006. godine normom ISO 9001:2000. Svake treće godine provodi se recertifikacija. U 2017. godini provedena je recertifikacija po normi ISO 9001:2015.

 

Politika kvalitete

Strateški cilj tvrtke COMET d.o.o. je neprestano unapređivanje kvalitete svojih usluga uključujući obavezu stalnog poboljšavanja te uštede prilikom korištenja prirodnih resursa. COMET d.o.o. se obavezuje da će obavljati aktivnosti:

Trgovine profesionalnim alatima, opremom i potrošnim
materijalima, servisa alata i opreme

u skladu s zahtjevima normi ISO 9001.

COMET d.o.o. zastupa stav da poslovodstvo snosi najveću odgovornost provođenja politike kvalitete što je istovremeno obaveza svih zaposlenika.

Politika kvalitete dokumentira se, provodi, održava i priopćava zaposlenicima.

COMET d.o.o. će jačati osjećaj pripadnosti tvrtki, uspostavljanjem sustava vrijednosti ljudskih resursa putem kriterija znanja, obrazovanja i sposobnosti čime će se ostvarivati poslovni rezultati na zadovoljstvo zaposlenika.

COMET d.o.o. podržava suradnju i timski rad na svim razinama u cilju razmjene znanja - iskustva i pronalaženja najpovoljnijih rješenja. U cilju neprestanog poboljšanja kvalitete poslovanja, okosnicu čini postavljanje ciljeva i analiziranja ostvarenja ciljeva upravljanja kvalitetom.

COMET d.o.o. se obavezuje na primjenu novih tehnologija u skladu s poslovnim mogućnostima.

COMET d.o.o. će osigurati provedbu zakona i propisa Republike Hrvatske i međunarodnih zakona koje je prihvatila Republika Hrvatska.

Obaveze koje proizlaze iz politike kvalitete biti će na primjeren način dostupne javnosti.

Politiku kvalitete možete preuzeti ovdje