Početna Izvrsnost u pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga

O nama

Comet d.o.o. je hrvatska tvrtka koja uspješno posluje od 1993. godine.

Tijekom godina rada postali smo jedan od vodećih hrvatskih distributera ručnih, električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, a izgradnjom vlastite prodajne mreže naša je ponuda trgovcima i krajnjim kupcima dostupna na području cijele Hrvatske.

Naša je osnovna djelatnost veletrgovina alata, no Comet nije samo veleprodajna tvrtka – naši maloprodajni centri nalaze se u sjeverozapadnom djelu Hrvatske, dok je www.comet.hr sa širokom ponudom ručnih, električni i vrtnih strojeva i alata lansiran 2012.godine što ga čini jednim od prvih hrvatskih specijaliziranih  webshopova.

Novi webshop

Novi Comet.hr kreiran je prema najsuvremenijim standardima kako bi vama, našim kupcima osigurali što ugodnije iskustvo online kupnje. Široka ponuda obuhvaća preko 16.000 proizvoda iz kategorija profesionalnih alata, strojeva i pribora, vrtnih alata i poljoprivredne mehanizacije, kućanskih aparata, računala, proizvoda za slobodno vrijeme.

Cilj nam je osigurati pouzdanu, ugodnu, jednostavnu i zabavnu online kupnju koju slijedi  brza isporuka proizvoda na kućni prag.

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet, stoga se nadamo da će iskustvo kupnje na Comet.hr ispuniti sva Vaša očekivanja.

Misija i vizija Cometa

Praćenje potreba tržišta, neprestano širenje ponude proizvoda koje distribuiramo, transparentnost i fleksibilnost poslovanja naša su svakodnevica.
Standardi izvrsnosti, društveno odgovorno poslovanje, te kontinuirano usavršavanje zaposlenika, naše su temeljne vrijednosti i osnova našeg razvoja.
Ulažemo i gradimo dugoročne partnerske odnose, bazirane na povjerenju i poslovnosti, uvijek se vodeći načelom zadovoljstva naših kupaca.
Naša je misija pružiti najvišu razinu usluge, najširi izbor kvalitetnih proizvoda i najpovoljnije cijene.

Ključni elementi naše misije su:

  • visoka kvaliteta proizvoda i usluge
  • širok izbor proizvoda
  • konkurentne cijene

Naša je vizija svojom ponudom biti dio svakog kućanstava u Hrvatskoj.

Comet, Vaš prijatelj u poslu

Certifikati

Kvaliteta poslovanja s ciljem pružanja visoke kvalitete usluga potvrđena je 2006. g normom ISO 9001:2000 te recertificirana 2009., 2012., 2015. i 2017. godine normom ISO 9001:2015.