Početna Produljeno jamstvo

Hitachi>>Hikoki produljeno jamstvo

Obrazac za produljenje jamstva

HITACHI KOKI Co. LTD. TOKIO, proizvođač je vrhunskih električnih alata.  Proizvodi nastaju sukladno visokim standardima jednog od najvećih svjetskih korporacija Hitachi, koja je sinonim za kvalitetu i trajnost.

Hitachi od listopada 2018. mijenja svoje ime i postaje HiKOKI.

HITACHI>>HIKOKI daje jamstvo za sve proizvode, na besprijekoran rad uređaja u trajanju od 12 mjeseci od datuma kupnje.

Kupnjom HITACHI>>HIKOKI alata donijeli ste ispravnu odluku i zato Vam dajemo mogućnost da svoj alat koristite s još većom sigurnošću –  uz 3 godišnje jamstvo.

HITACHI >> HIKOKI – 3 GODIŠNJE JAMSTVO
Za sve električne i akumulatorske alate Hitachi i Hikoki kupljene od 01.09.2013. kod ovlaštenih distributera u Hrvatskoj, Hitachi>>Hikoki nudi mogućnost produljenja jamstva na 36 mjeseci.

Uvjet za to je registracija alata na www.comet.hr u roku od 30 dana od datuma kupnje koji je naveden na računu. Prilikom registracije, pristajete na korištenje podataka za potrebe marketinga. Nakon registracije, potvrdu o produljenju registracije ćete dobiti na svoju e-mail adresu.

Obnova registracije dostupna je samo korisnicima s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Produljenje jamstva nije važeće za baterije i punjače baterija (jamstvo 6 mjeseci). U slučaju benzinskih motornih alata i kod udarnih čekića, uvjet za provođenje +2 godine dodatne garancije je da se alat preispita najmanje jednom godišnje!